EŞBAŞKANLARIMIZ SMA’LI ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLENEN KERMESE KATILDI

22 May 2024, Çarşamba
EŞBAŞKANLARIMIZ SMA’LI ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLENEN KERMESE KATILDI

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ, SMA hastası ikiz çocuklar Nursima ve Aysima’nın tedavileri için iki belediye tarafından ortaklaşa düzenlenen kermese katıldı. Cumhuriyet Caddesi Kent Meydanı’nda düzenlenen kermese Belediye Meclis Üyeleri, belediye çalışanları ve halkımızın yoğun desteğiyle katkı sağlandı. Nursima ve Aysima yararına düzenlenen kermese halkımızın yoğun ilgi ve desteği vardı. “SMA’LI ÇOCUKLARIMIZIN TEDAVİSİ İÇİN BURADAYIZ” Katılımın yüksek olmasından memnun olduğunu söyleyen Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, “Halkımızın zor günlerde birbirine bağlılığını burada da gördük. Bugünleri dayanışma içerisinde atlatacağız. Birbirimize destek olmamız lazım. Bizler de o desteği sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de desteklerimiz devam edecek. SMA Tip 1 hastası çocuklarımız Nursima ve Aysima’nın tedavilerini sorumluluk olarak benimsedik. Bütün çabamız çocuklarımızın sağlığına kavuşması için yürütülen kampanyanın başarıya ulaşmasıdır. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Konuşmanın ardından Eşbaşkanlar, satış yapan stantları gezerek, emeklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Mobilde
İpekyolu