İPEKYOLU ÇOCUK AKADEMİSİ, ÇOCUKLAR İÇİN VAR 

21 May 2024, Salı
İPEKYOLU ÇOCUK AKADEMİSİ, ÇOCUKLAR İÇİN VAR 

İpekyolu Belediyemize bağlı Çocuk Akademisi’nde çocuklara yönelik hizmetlerimiz devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Yalı Mahallesi’nde hizmet veren akademide çocuklar mutlu ve güvenli bir şekilde vakit geçirerek hem okuma alışkanlıklarını geliştiriyor hem de hayallerini gerçekleştirme imkanı buluyor.
15 kişilik öğrenci gruplarının bulunduğu akademide; yabancı dil, lego zeka oyunları, dikkat toplama, tasarım, drama, müzik gibi 12 atölye yer alıyor.
Öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlayan İpekyolu Çocuk Akademisi’nin tasarım atölyesinde hazırlanan ürünler İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi’nde sergileniyor. Ayrıca akademide zengin bir kütüphane de yer alıyor. Kütüphanede sınavlara hazırlanan öğrencilere belediye tarafından kaynak sağlanıyor. Akademide yer alan çok amaçlı salonda ise öğrenciler öğrendiklerini sahnelenme fırsatı bularak bireysel olarak yeteneklerini geliştirme imkanı buluyor. Çok donanımlı olarak faaliyet gösteren akademide bir de aile bilgilendirme salonları yer alıyor. Bu salonlarda veliler öğrencileri ile ilgili değerlendirmeleri alanında yetkin öğretmenler tarafından öğreniyor. 
İpekyolu Çocuk Akademisi, çocukların okul eğitimlerinin yanı sıra bireysel ve sosyal alanda kendilerini geliştirmelerine imkan sağlıyor.

Mobilde
İpekyolu